Mammut Comfort High Goretex Surround H31H279E0H
Mammut Comfort High Goretex Surround H31H279E0H

Mammut Comfort High Goretex Surround H31H279E0H

98,39€193,84€
Model: H31H279E0H
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Beschikbare opties:

* Size:
Puur comfort! De royaal getailleerd, zachtheid en het lichte gewicht zorgen voor een compleet nieuwe running sensatie. Allround ventilatie dankzij de nieuw ontwikkelde GORE TEX Surround-technologie. Extra ventilatie wordt verzorgd door een luchtdoorlatende laag tussen de wig en binnenzool, die ook beschikt over comfortabele demping. De lichtgewicht wandelschoen beschikt ook over boord blijvende; de gepatenteerde Rolling Concept; een hybride Shell die vorm en stabiliteit biedt; een IP-EVA wig met uitstekende demping en geïntegreerde ondersteuning van de voetboog; en een beschermende vloeibaar rubber neus. Met de Sonar-technologie, de nieuwe Sonar troost tong door gripex, die meerdere richtingen nokken en twee verschillende hardheden rubber voorzien, biedt grip op elk terrein.
Ideaal voor:
Wandelen
Reizen
Backpacken
Kenmerken:
Flex-index: A5
Laatste index: Wandelen Comfort
Gewicht voor Britse grootte 8.5 (per paar): 918
Rolling Concept
Hybride Shell
Liquid Rubber Bescherming
3 D Textile
gripex buitenzool Technology
Sonar-technologie
Board duurde
Materiaal:
GORE TEX Surround Comfort Footwear
Verbeterde temperatuur dankzij 360 ventilatie. Een zachte weefsel met een zeer open poriën constructie tussen de binnenzool en de wig maakt efficiënte circulatie van lucht, verder versterkt door de pomp effect. Dit resulteert in verminderde opbouw van transpiratie en verhoogde demping.
Zolen:
Comfort Hoge GTX SURROUND Mannen
Multifunctionele wandel zool met een cirkelvormige lip structuur (Sonar-technologie). Samen met de flexibele ribben, deze zool zorgt voor een goede grip en een zekere stap op beklimmingen, afdalingen en traversen. De mid hoogte nokken zijn zelfreinigend.

Mammut Comfort High Goretex Surround is beschikbaar in verschillende opties and kenmerken. Kies degene die het beste past bij u en ontvang het thuis in een paar dagen. Bovendien, in de online berg winkel kunt u Mammut Comfort High Goretex Surround gerelateerde producten vinden. Onze selectie van Hiking producten zijn ontworpen om u het volledige vertrouwen te geven, ongeacht de intensiteit van de training of sportactiviteit.

Mammut Comfort High Goretex Surround H31H279E0H

Bekijk ook...

Powered By hnr-academy.nl © 2018